Efter tre raka plumpar fick Gardner Shaw kvala för några veckor sedan. Det var inte direkt vad vi förväntade oss efter den imponerande Bronsdivisionsfinalen som Gardner vann överlägset i februari… Igår kväll startade Gardner i ett långlopp på Romme, och förhoppningarna var framförallt att hästen skulle sköta sig och göra ett starkt lopp. Westholm hade dock satt Gardner i strålande författning och efter att ekipaget hade legat i kön i dryga två varv, så exploderade vår krigare när Jörgen lyfte ut honom i fjärdespår c:a 700m kvar. Även om det var långt fram i det läget så såg man redan där att han skulle bli svårslagen, och vinsten blev till slut 5 klara längder.

Lite kuriosa: Efter vår nysatsning 2014 så har vi fött upp 10 hästar som är i ”startbar ålder” (3-6 år). Iom att Gardner Shaw idag gick över miljonen så är 3 av dessa 10 uppfödningar miljonärer, vilket vi tycker är starka siffror!