I onsdags var det dags för Great Skills att ytterligare gå upp i klass då hon startade i Lime Abbeys lopp på Solvalla med några ”E3-hästar” som motståndare. Spåret var inte det bästa då hon startade längst ut på vingen bakom bilen. Hans-Owe lämnade denna gång över tömmarna till Per Lennartsson, och Per gjorde (som vanligt) inga misstag.


Greats Skills öppnade bra från sitt utvändiga läge och fick efter lite spår på vägen, denna gång enkelt glida till ledningen. Sedan hände det inte så mycket under loppets gång och vår underbara tjej gick säkert undan i slutstriden, även om 09-travande importen Imhatra Am spurtade riktigt vasst över upploppet.


Great Skills går nu in till Oaks-kvalen med fem segrar på fem starter! På atg.se är hon Oaksfavorit och vi väntar med spänning på kvalen den 10:e september. Vi håller såklart tummarna att sagan fortsätter…